Új
modellek

TÖKÉLETES ÖSSZHANG AZ AUTÓ ÉS A VEZETŐ KÖZÖTT

Amikor Mazdát vezet, nincs egyedül. Az autó és a vezetője tökéletes összhangban vannak. Pontosan úgy, mint a ló és lovasa – ez a „Jinba Ittai”. Hisszük, hogy az egység elérésével a vezetés örömmé válik. A saját utunkat járjuk, mert autóink nem arról szólnak, hogy A-ból B-be juttassák az utasokat. A szépség abból ered, amit elveszünk az egészből. Olyan tiszta, ösztönös kapcsolat, amely szavakkal leírhatatlan köteléket teremt. Együtt erősebbek vagyunk. Sosem vagyunk magányosak. Együtt vezetünk.

Ló és lovasa

Jinba Ittai – a ló és lovasa közötti kapcsolat egy egyedülálló szinergia, amelyet minden Mazda járműbe átültetünk. A legkisebb csavartól a SKYACTIV technológiáig minden az autó és a vezető közötti harmonikus kapcsolat szolgálatában áll, és még több erőt kínál a kormány mögött ülőknek.

Vezető központú filozófia

A technológia önmagában nem képes az autó és a vezető közötti egység megteremtésére – ha a tervezéskor nem a vezető köré építik fel a környezetet. Éppen ezért használjuk a szakértelmünket arra, hogy még erősebbé tegyük ezt a köteléket. Számunkra a Jinba Ittai ott kezdődik, hogy a vezetői pozíciót az emberközpontú megközelítésünk alapján alakítjuk ki, és a jármű minden elemét a vezető köré tervezzük.

 

 

„SZÁMUNKRA A DOLGOK LÉNYEGÉT MINDIG A VEZETÉS ÖRÖME, AZ EMBER AKARATÁNAK ENGEDELMESKEDŐ AUTÓ ÉLMÉNYE JELENTI.”