Új
modellek

Az Új Mazda2 – Agilis kisautó, amely üzemanyag-takarékos és öröm vezetni

Jól gyorsul, könnyen irányítható és szempillantás alatt megállítható - a Mazda2 agilis, élénk és öröm vezetni. Mindez azért lehetséges, mert elődjénél sokkal könnyebb. Az új, erős anyagok beépítésének köszönhetően biztonságosabb is lett. Az Euro NCAP törésteszt maximális, ötcsillagos minősítésének birtokában ez a kisautó 2008-ban a Világ Év Autója lett. Üzemanyag-takarékos, és CO2-kibocsátása mindössze 115 g/km.

Maradj kapcsolatban

Az MZD Connect ötvözi a kommunikációs, szórakoztató és navigációs funkciókat. Élvezze a zenét az autó beépített DAB rádióján vagy csatlakoztassa mobileszközét USB vagy Bluetooth rendszeren keresztül. Okostelefon használatával hozzáférhet az internetes rádióállomásokhoz, podcastokhoz, szerviz információkhoz és biztonságosan csatlakozhat közösségi médiás profiljaihoz. Az aktuális közlekedési információk könnyebbé és kényelmesebbé teszik utazását. Az MZD Connect egyszerűen irányítható a 7"-os érintőképernyőn, a HMI vezérlőn vagy a hangvezérlésen keresztül.

Nagy gonddal készített

A Mazda2 belső terében nyilvánvaló, hogy figyelünk a részletekre. A légbeömlők körüli króm díszítés, a térd környékén elhelyezett puha anyagok és az ezekhez illeszkedő középkonzoli varrások emelik a vezetőt körülvevő tér esztétikumát.

Műszerfal kialakítás

Sokféle belső enteriőrből tud választani. Több féle üléskárpit valamint az autó színéhez passzoló belső díszítő elemek segítenek személyre szabni autóját.

Skyactiv technológia

Az új Mazda2 a Mazda korszerű formanyelvét testesíti meg. A díjnyertes SKYACTIV technológia segítségével pedig egy sportos mégis takarékos autót kap, mely örömteli vezetést biztosít minden alkalommal.

A SKYACTIV technológia filozófiája annyi, mint kategória első károsanyag kibocsátási értékeket produkálni, miközben a visszajelzést adó és örömteli vezetési élmény is megmarad. Motorjaink a gazdaságos üzemeltetés és a nagy teljesítmény kiegyensúlyozott kombinációját nyújtják akár városban, akár autópályán vezet. A KKYACTIV karosszéria és futómű új szintre emeli a vezetési kényelmet. Váltóink könnyű és gyors váltásokat tesznek lehetővé ezáltal megmarad a sportos lendület. Olyan technikai részletekkel, mint a Mazda i-Stop (start/stop rendszer), vagy az i-ELOOP (fékenergia visszavezető rendszer) a Mazda2 még kevésbé terheli környezetét.

A legbiztonságosabb hely az úton

A Mazda2 i-ACTIVSENSE rendszere minden pillanatban a biztonságot és a kényelmet szolgálja az autóban. Az autóban számos rendszer segíti a vezetőt a forgalmas utakon, hogy megelőzzön vagy csökkentse egy esetleges ütközés következményeit. Az egyik ilyen rendszer az SCBS - a városi fék asszisztens - melynek feladata, hogy csökkentse egy esetleges koccanás lehetőségét alacsony sebességnél. A rendszer figyeli az előttünk haladó autó távolságát és veszély esetén fékez (4-30 km/h közötti sebességnél). Az i-ACTIVSENSE rendszer a vezetési élmény megtartása mellett nyújt biztonságot.

Új Mazda2 Skyactiv Szabadság és irányítás egyben

Az új Mazda2 újra értelmezi a méret fontosságát, mivel kívülről kompakt de belülről tágas teret kínál. A vezető köré tervezett belső tér kényelmes és könnyű irányítást tesz lehetővé, miközben a nagyvonalú arányok egyszerre jól átláthatók, mégis minden kézre esik.

Az új Mazda minden eleme mérnökeink körültekintő figyelmét és szaktudását tükrözi, hogy kifinomult, vezető-központú és ergonomikus környezetet hozzanak létre. A belső térben magas minőségű anyagok, ülésvarrás, műszerfal- és ajtó kárpitok varázsolnak stílusos és kényelmes hangulatot. Intelligens rendszerek sora, mint pl. a megfelelő ponton elhelyezett HMI vezérlő-amely az MZD Connect része-a korábbiaknál még közvetlenebb kapcsolatot biztosít az autóhoz.