Új
modellek

Lenyűgöző dizájn, nagy teljesítményű vezetés

A Mazda egyedülálló CX-3 kompakt SUV autóját azért terveztük és építettük, hogy általa ünnepeljük meg a vezetés színtiszta örömét. A díjnyertes SKYACTIV technológia kompromisszumoktól mentes sportos teljesítményt és dinamikát nyújt, gyorsan reagál a járművezető műveleteire, ezáltal mind városi, mind országúti vezetésre tökéletesen alkalmassá teszi a CX-3 járművet. A Jinba Ittai , az autóval való egység érzését a SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS technológia adja, mely Önt helyezi a vezetési élmény középpontjába.

A stílusos prémium KODO – A mozgás lelke formanyelv és az olyan innovatív funkciók kombinálása, mint az MZD Connect kifejezi a Mazda emberközpontú formatervezési filozófiáját, míg a kézzel készített belső formatervezés extrém szintre emeli a szépséget. Ez az autó valóban kiemelkedő szintű kényelmet és teljesítményt nyújt.

 

  • Sportos teljesítmény és a kiváló reakcióképességű irányíthatóság G. vektorizáló vezérléssel
  • Vibráló emberközpontú dizájn
  • Fejlett i-ACTIVSENSE biztonsági jellemzők
  • Fedélzeti csatlakoztathatóság és új tervezésű fűtött kormány
  • Maximális sebesség: 177 km/h*
  • Gyorsulás: 0–100 km/h 10,1 másodpercen belül**
  • Üzemanyag-hatékonyság: 4,0 l/100km**
  • CO2 kibocsátás: akár 105g/km**

 

*A számadatok a 115 LE Sport Nav modelleken alapulnak
**A számadatok a új Mazda CX-3 105 LE kézi váltós dízel modellekre vonatkoznak.

4 749 900 Ft-tól
105 g/km1 CO2-kibocsátás
4,0 l/100 km1 fogyasztás

DIZÁJN

A KODO - A mozgás lelke formanyelv elegáns szépsége a Jinba Ittai, az autó és a vezető közötti érzelmi kapcsolat filozófiájának valódi megnyilvánulása. A prémium külsőtől kezdve a tágas, emberközpontú fülkén át a színes Aktív vezetési kijelzőig és az abszolút vezetési élményt nyújtó fűtött kormánykerékig mindent Ön köré terveztünk. A Mazda CX-3 erőt sugárzó vonalai, kiváló arányai gyönyörű kivitelükkel mindenkit megörvendeztetnek, Önnek pedig az egyénség érzését nyújtják, mellyel kifejezheti magát.

TELJESÍTMÉNY

A CX-3 vezetése során tapasztal élményről a legújabb SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS technológia gondoskodik. A G. vektorizáló vezérlés kiváló reakcióképességű kezelhetőségével, erős úttartásával és szuper sportos vezetési dinamikájával minden egyes úton a minőség és a vezetési élmény kézzel fogható érzésével ajándékozza meg Önt. SKYACTIV motorjaink, karosszériáink és alvázaink kompromisszumoktól mentes vezetési élményről gondoskodnak. Vezessen akár szűk városi utcákon, vagy tágas vidéki autóutakon, még soha nem tapasztalt erővel fogja érezni a Jinba Ittai érzést.

INFORMÁCIÓS ÉS SZÓRAKOZTATÓ-RENDSZER

A Mazda CX-3 prémium belső kialakítása Ön helyezi a középpontba ezáltal mindent minimális erőfeszítéssel elérhet. Az MZD Connect nagyméretű 7 hüvelyk képátlójú érintőképernyőjének köszönhetően egy pillantással áttekintheti az összes szükséges információt, így maximálisan a vezetési élményre koncentrálhat. Az intuitív Multimédia vezérlő ’vak’ vezérlést tesz lehetővé a járművezető számára, így bármikor kényelmesen, egyszerűen és biztonságosa hozzáférhet a zenékhez, közösségi oldalakhoz, térképekhez és névjegyekhez. Összeköti Önt a külvilággal.

*A navigáció egy opcionális felszereltség

FEJLETT BIZTONSÁG

A Mazda számára a biztonság éppen olyan fontos, mint a vezetési élmény. A forgalmas városi utakon és autópályákon egyaránt védelmet, biztonságot és kényelmet nyújtó Mazda CX-3 fejlett i-ACTIVSENSE technológiánk keretében számos aktív biztonsági funkciót nyújt. A számos vezetési helyzetet kezelni tudó rendszerek, például a továbbfejlesztett intelligens városi fékrásegítő rendszer, a gyalogosészlelés és a vezetőéberség-figyelő nyomon követik a potenciális veszélyeket és minden helyzetben maximális védelmet biztosítanak, így Ön egyszerűen átadhatja magát a vezetési élménynek.

Vizsgálja meg a finomabb részleteket minden szemszögből