Új
modellek

Az új Mazda6 Sportkombi: örömteli autózás kimagasló kényelemben

Az új Mazda6 Sportkombi ragyogóan és elegánsan teljesít minden szerepkörben, remekül illik az aktív és igényes életmódhoz. A KODO: A mozgás lelke formanyelvvel, következő generációs technológiával és új, luxuskivitelű utastérrel rendelkező Sportkombi tágas, a körülményekhez rugalmasan alkalmazkodik, és minden feladatot könnyedén végez el. Az utazások és hétvégi kirándulások a családdal, barátokkal kényelmessé és minden szempontból örömtelivé válnak, különösen az első ülések szellőztetésének köszönhetően. A figyelemfelkeltő stílust érettebb kivitellé fejlesztettük, életre keltettük új, élénk, egyedi színeinket, a Soul Red Crystalt és a Machine szürke metált. Minden pillanat különlegessé válik a tágas, pazar megjelenésű utastérben, amely aprólékos gondossággal a legfinomabb bőrből, gyönyörű japán sen fából és velúrból készült.

 

A legintelligensebb i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereknek és a legújabb SKYACTIV technológiának köszönhetően a vezetés még sosem volt ennyire biztonságos és élvezetes, az üzemanyag-hatékonyság is kiemelkedő, és az autó-utas közötti Jinba Ittai kapcsolat is szorosabb, mint valaha.

 

Maximális sebesség: 225 km/h*

Gyorsulás: 100 km/h-ra 8,6 másodpercen belül*

Üzemanyag-fogyasztás: 4,8 l/100 km*

CO2-kibocsátás: 144 g/km*

*2.2 SKYACTIV-D dízeles, 184 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén

8 039 900 Ft-tól
144 g/km* g/km1 CO2-kibocsátás
4,8 l/100 km* l/100 km1 fogyasztás

DIZÁJN

Ami az első benyomást illeti, az új Mazda6 Sportkombi hatása lélegzetelállító. A lenyűgöző megjelenés a KODO: A mozgás lelke formanyelvvel a letisztultság és a kiforrottság új szintjét nyújtja, amelyet mesterembereink és tervezőink keltettek életre.

A vezető és az utasok körüli csendes utastér a legkiválóbb minőségű anyagokból készült. Jellegzetes és egyedülálló színeink, a Soul Red Crystal és a Machine szürke metál az érzéki ívekkel és a dinamikus vonalvezetéssel az autó elejétől a hátuljáig erőt és mozgékonyságot sugallnak.

TELJESÍTMÉNY

A Mazda6 Sportkombi könnyedén teljesít bármilyen kihívást. A legfejlettebb SKYACTIV technológia megtervezésével elmélyítettük és izgalmas, új szintre emeltük a vezető és az autó közötti Jinba Ittai-kapcsolatot. Az új motortechnológia gyorsabban reagál a vezető minden mozdulatára, üdítően jól kezelhető és kormányozható, miközben minden eddiginél nyugodtabb és kényelmesebb utazást biztosít.

INFORMÁCIÓS ÉS SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER – MZD CONNECT

Az MZD Connect új, nagyobb, 8” képátlójú, színes érintőképernyő élénk, nagy felbontású kijelzőjének vagy multimédia-vezérlőjének használatával könnyedén válogathat kedvenc zenéi között*. Megismerheti a Bose® Centerpoint® 11 hangszórós surround hangrendszer fenséges hangzását**.

* a rendszerrel kompatibilis mobilkészülékeken keresztül

** a helyi piaci színvonaltól függően

TOVÁBBFEJLESZTETT BIZTONSÁG

Abban hiszünk, hogy az örömteli autózáshoz a biztonságot és a teljesítményt tökéletesen kell ötvözni. Az új Mazda6 Sportkombi négy kamerával és nyolc érzékelővel gondoskodik a vezető és az utasok biztonságáról és kényelméről, 360°-os látószögű monitorja pedig a parkolást könnyíti meg.

A szélvédőre kivetített aktív kijelző azonnal megjeleníti a fontos vezetési információkat, és nem tereli el a járművezető figyelmét az útról.