Új
modellek

Az új Mazda6 Szedán: a minőség csúcsa

Az új Mazda6 Szedán vezetése fantasztikus érzés, az autó ránézésre elképesztően kiforrott, gyönyörű, és városban, üzleti úton, hosszabb utazások alkalmával is stílusos a megjelenése. A kívül-belül precíz munkával készült, következő generációs technológiával és modern KODO: A mozgás lelke formanyelvvel rendelkező új Mazda6 Szedán új fejezetet nyit a minőség és kifinomultság világában. Nyugodtan dőljön hátra, élvezze a lélegzetelállító, új, emberközpontú, bőrből, fából és velúrból aprólékos munkával készült belső tér, a szellőztetett első ülések tökéletes kényelmét.


Új, dinamikus hátsó kialakításával és alacsony profiljával az autó a letisztult eleganciát testesíti meg, amely legújabb, élénk színünknek, a Soul Red Crystalnak is köszönhető. A vezetés sosem volt még ennyire pihentető és élvezetes a legújabb i-ACTIVSENSE biztonsági rendszereinknek köszönhetően, amely teljes irányítást nyújt a vezetőnek. A legújabb SKYACTIV technológia kiemelkedő teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot biztosít kompromisszumok nélkül, és felerősíti az autó és vezetője közti Jinba Ittai-kapcsolatot.

 

  • 360°-os látószög négy kamerával
  • Luxuskivitelű belső bőrből, fából és velúrból készült borítással
  • Szélvédőre kivetített aktív kijelző
  • Intelligens sebességtámogató rendszer
  • Új, szellőztetett első ülések
  • Maximális sebesség: 227 km/h*
  • Gyorsulás: 100 km/h-ra 8,5 másodpercen belül*
  • Üzemanyag-fogyasztás: 5,3 l/100 km*
  • CO2-kibocsátás: 140 g/km*

 

*2.2 SKYACTIV-D 184 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén

8 039 900 Ft-tól
140 g/km* g/km1 CO2-kibocsátás
5,3 l/100 km* l/100 km1 fogyasztás

DIZÁJN

Az új Mazda6 Szedán minden részlete maga a minőség, nemcsak látvány, hanem hangulat terén is. Bárhová is nézünk, az új Mazda6 Szedán KODO: A mozgás lelke formanyelve kiforrottságot, stílusos eleganciát sugároz. Új, élénk, egyedi színünk, a Soul Red Crystal az autó elejétől a végéig kihangsúlyozza a Szedán áramvonalasságát, markáns vonalvezetését, és erőteljes mozgékonyságot fejez ki.

Teljesítmény

Az új Mazda6 Szedán megalkotásával az volt a célunk, hogy a vezető minden körülmény esetén átélhesse az autó tökéletes irányításának felpezsdítő érzését, így magabiztosabban vezethessen. Új, fejlett technológiákat alkalmaztunk a legújabb SKYACTIV motorok kifejlesztéséhez, amelyek gyorsabban és pontosabban, a vezető szándékának precízen megfelelve reagálnak a gázpedál lenyomására.

TOVÁBBFEJLESZTETT BIZTONSÁG

Az új Mazda6 Szedán már a legelső úttól kezdve önbizalmat nyújt. A stílusos megjelenés mögött az autó a négy kamerával és nyolc érzékelővel rendelkező i-ACTIVSENSE rendszer fejlett technológiáival gondoskodik a vezető és az utasok biztonságáról, 360°-os látószögű monitorja pedig a parkolást könnyíti meg.

A szélvédőre kivetített aktív kijelző immár azonnal megjeleníti a fontos vezetési információkat, és nem tereli el a járművezető figyelmét az útról.

Információs rendszer

Az MZD Connect információs és szórakoztató rendszer, amely immár 8”-os, színes érintőképernyővel rendelkezik. A nagy felbontású érintőképernyő vagy multimédia-vezérlő használatával könnyedén válogathat kedvenc zenéi között*. Megismerheti a Bose® Centerpoint® 11 hangszórós surround hangrendszer fenséges hangzását**.

* a rendszerrel kompatibilis mobilkészülékeken keresztül

** a helyi piaci színvonaltól függően

Képgaléria