Új
modellek

A sportos szupermini, amelynek a vezetése hatalmas élményt nyújt

A stílusos vezetési élmény terén a Mazda2-t nehéz túlszárnyalni. Minden Mazda a Jinba Ittai szellemében lett kialakítva: az a cél, hogy a vezető és az autó olyan szoros egységet alkosson, mint a ló és lovasa. Ahogy rója a városi utcákat és kacskaringós országutakat, ez a kötelék fokozatosan kialakul, és egyre csak erősödik, valahányszor a Mazda2 volánja mögé ül. A Mazda legújabb SKYACTIV technológiája és a SKYACTIV JÁRMŰDINAMIKA még inkább elmélyíti ezt a kapcsolatot.

A sportos jelleg és a kifinomult KODO – A mozgás lelke formanyelv együttesének köszönhetően a Mazda2 által a szemlélőkre tett benyomás jóval túlmutat a méretein. A kompromisszumok nélküli kialakítású, könnyű és mozgékony Mazda2 kiváló üzemanyag-fogyasztást, biztonságot és teljesítményt nyújt, kiegészülve a fejlett MZD Connect csatlakoztathatósági, információs és szórakoztató rendszerrel. A vezetés még sosem volt ilyen szórakoztató élmény.

  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás és kiváló teljesítmény
  • Fejlett fedélzeti csatlakoztathatóság és szórakoztató rendszer
  • i-ACTIVSENSE továbbfejlesztett biztonsági funkciók
  • Prémium minőségű belső kialakítás az utastérben
  • Maximális sebesség: 200 km/h*
  • Gyorsulás: 100 km/h
  • 8,7 másodpercen belül*
  • Üzemanyag-fogyasztás: 3,4 l/100 km**
  • CO2-kibocsátás: 89 g/km**

*Az adatok a SKYACTIV-G (115 LE) 1.5L, 6MT modellen alapulnak
**Az adatok a SKYACTIV-D (105 LE) 1.5L, 6MT modellre vonatkoznak

3 809 900 Ft-tól
89 g/km1 CO2-kibocsátás
3,4 l/100 km1 fogyasztás

DIZÁJN

A KODO – A mozgás lelke jegyében megalkotott látványos külső tökéletes összhangban áll az autó energikus jellegével, így a Mazda2 elegáns vonalvezetésével és férfias megjelenésével mindig feltűnést kelt. A stílusosan kialakított utastérben a vezető úgy érezheti, mintha az autó a saját teste kiterjesztése lenne. A gondos, kézi munkával kidolgozott belső tér új szintre emeli a kifinomultságot, amely az újragondolt kormánykeréktől a színes aktív vezetői kijelzőn át az ülések, az első konzol és a műszerfal összhangjáig minden részletben tetten érhető. A Mazda2 már az első pillanattól lenyűgöz.

TELJESÍTMÉNY

A beépített SKYACTIV TECHNOLÓGIA eredményeképpen a remek irányíthatóság és az energikus, szórakoztató vezetési élmény gazdaságos üzemanyag-fogyasztással párosul, így a Mazda2 a szűk városi utcákon és a kacskaringós országutakon egyaránt tökéletesen megállja a helyét. A SKYACTIV JÁRMŰDINAMIKA legfejlettebb megoldásait állítottuk az örömteli vezetés szolgálatába, így a G. vektorizáló vezérlés bevezetése mellett a felfüggesztéssel és a kormányzással kapcsolatban is végeztünk néhány újítást. A SKYACTIV-D 1.5 környezetbarát dízelmotor csendesebben és dinamikusabban működik. Jinba Ittai , ahogy korábban még nem tapasztalhatta.

INFORMÁCIÓS ÉS SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER

A Mazda MZD Connect információs és szórakoztató rendszerével az irányítás teljes mértékben az Ön kezében van. A 7”-os érintőképernyős kijelző vagy a multimédia-vezérlő segítségével egy mozdulattal elérhetők a zenék, a közösségi oldalak, a térképek vagy a névjegyek. A vezérlő kezelőgombjával úgy működtetheti a rendszert, hogy közben le sem kell vennie a szemét az útról. Nyugodtan átadhatja magát a vezetés élményének, mert biztos lehet benne, hogy nem marad le semmiről.

FEJLETT BIZTONSÁG

A vezetés örömteli élménye mellett a Mazda intelligens i-ACTIVSENSE biztonsági technológiája a biztonságról és a kényelemről is gondoskodik. Akár a városi forgalomban, akár az autópályán vezet, az aktív biztonsági rendszerek, amilyen például az elülső és hátsó intelligens városi fékrásegítő, a visszagurulás-gátló, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a holttérfigyelő rendszer vagy a vezetőéberség-figyelő*, figyelemmel kísérik a lehetséges veszélyforrásokat, és a legmagasabb szintű védelmet biztosítják. Dőljön hátra, és élvezze az utazást.

*Csak a választható biztonsági csomagban érhető el.

Képgaléria